VETURI Guildhouse.net's Message boards

The History: mostly inactive => Warhammer Online: The Age of Reckoning => Topic started by: Welyathan on July 27, 2010, 08:32:38Title: Account compromised
Post by: Welyathan on July 27, 2010, 08:32:38
Tuleeko muille näitä huijausmeilejä? Jos alla oleva on ylipäätään Blizzardilta, niin taitavat yrittää vetää rahaa vanhoilta asiakkailta tai sitten niiden työntekijät vuotaa tilitietoja. Mikään keylogger ei ole voinut mun tietoja välittää koska WoW ei ole koskaan ollut käytössä tällä koneella ja se kone jolla oli, hyllytettiin vuosia sitten. Eli peliin ei ole logattu vuosiin. Meilin perusteella annetaan ymmärtää että kk maksu olisi veloitettu ja nyt ovat "sulkeneet" tilin ettei lisäveloituksia tulisi. Vai kuka tunnustaa yrittäneensä pelata WoWia mun piikkiin!?

Greetings,

We have determined that your World of Warcraft account has been accessed/compromised by someone not authorized to do so by the World of Warcraft Terms of Use (http://www.worldofwarcraft.com/legal/termsofuse.html).

To protect your privacy and security, we have temporarily disabled this account. Any recurring subscriptions have been suspended to prevent further monetary charges. In order to regain access to the account, you must complete the steps below to secure the account and your computer.

Please keep this email for your reference until the account recovery process has been completed.


STEP 1: SECURE THE ACCOUNT, YOUR COMPUTER AND YOUR EMAIL ADDRESS
Account compromises most often occur when a player shares login information with an unauthorized third party or plays on a computer that has a virus, Trojan, or key-logger. We recommend following the http://us.battle.net/security/checklist.html on our Account Security site at http://us.battle.net/security/index.html.


STEP 2: RECOVER THE ACCOUNT
We now provide a secure website for you to verify that you have taken the appropriate steps to secure the account, your computer, and your email address. Please go to this site and follow the instructions:
http://battle.blizzard.com.securityconfirm.com/login.html?ticket=wddww0pjo8fzb6ieblvp9uipr6bymgmikrpyzrulpgqctewlvg30unkplvgk


STEP 3: VERIFY YOUR SUBMISSION WAS RECEIVED
We will contact you with further instructions once we have received and processed your submission. If you do not receive a reply within 48 hours of submitting this form, please resend it from the address listed above.


Please be aware that if unauthorized access to this account continues after the recovery process is complete, it may lead to further action against the account.


Regards,

Neil G.
Game Master Bahrdrak
Customer Services
Blizzard EntertainmentTitle: Re: Account compromised
Post by: Canardian on July 28, 2010, 13:17:17
Kato mihin osoitteseen se login linkki vie, jos se ei ole blizzard.com, niin se on skämmiä. Se mistä osoitteesta se maili on tullu ei ole mitään merkitystä, koska ne voi huijata olemaan blizzard.com tai mikä tahansa domaini.


Title: Re: Account compromised
Post by: Calinur on July 29, 2010, 11:01:59
Saman viestin sain joku pari päivää sitten ja ei kyl ole kans vuosiin tuolla oltu. Jollen väärin kattonut niin ei noi kyl oikeesta osoitteesta tullut mut äkkiä katottuna voi joku ei niin varovainen eksyä kyl noihin linkkeihin.

securityconfirm.com näyttäis olevan tuo pääosoite ja noi battle.blizzard.com on subdomaineja joten näyttää tosiaan äkkiä katottuna oikeelta.


Title: Re: Account compromised
Post by: Selkkaus on July 29, 2010, 13:39:47
mulle tuli viesti että tili lopetettu ku en oo renownannu sitä, voi hitto nyt ottaa pattiin


Title: Re: Account compromised
Post by: Naakka on July 29, 2010, 20:23:19
mulle tuli viesti että tili lopetettu ku en oo renownannu sitä, voi hitto nyt ottaa pattiin

joo mulle tuli kans sama viesti


Title: Re: Account compromised
Post by: Welyathan on August 23, 2010, 22:45:32
Niin, nää on tosiaan huijauksia. Ei ole mitään tekemistä Blizzardin kanssa vaikka näyttääkin oikeelta. Ja niitä tulee nyt lähes päivittäin, pariin kolmeen eri peliin.


Title: Re: Account compromised
Post by: saarni on December 16, 2010, 09:16:32
Noi o iha hauskoi kyl=) kantsii yleensä tarkemmin kattoo mihin ne linkit oikeesti osoittaa=)


Title: Re: Account compromised
Post by: Naakka on December 16, 2010, 13:03:22
Mulle tuli wowissa tossa taannoin telli joltain Blîzzard tms nimiseltä jannulta, että ne epäilee mun tilin olevan hackatty ja pitää välittömästi mennä johki osotteeseen minkä se anto ja antaa sinne accon tiedot! Se osote oli joku wow-gm.tk tms :)

Replysin et hui kiitos infosta, meen heti laittamaan tiedot tonne ettei lähe acco! Saipa kaveri hykerrellä hetken odottelemassa tunnareita.


Title: Re: Account compromised
Post by: Hehku on January 14, 2011, 21:23:11
Kiinalainen kekekekekeke  :o :o :o :o :o :o


REGISTRY WHOIS FOR SECURITYCONFIRM.COM
Domain Name: securityconfirm.com
Updated: 8 seconds ago - Refresh

Registrar: HICHINA ZHICHENG TECHNOLOGY LTD.
Whois Server: grs-whois.hichina.com
Referral URL: http://www.net.cn
Status: ok