Welcome, Guest. Please login or register. April 22, 2021, 02:30:39 EET 
Home | Help | Search | Calendar | Login | Register

+  VETURI Guildhouse.net's Message boards
|-+  The History: mostly inactive
| |-+  EVE Online (Moderators: Hemet, Viikinki, Cooron)
| | |-+  FLA vai Myriad
« previous next »
Pages: [1] 2 3 Print
Poll
Question: Kumpaan allianceen haluaisit ennemmin Veturin kuuluvan?
Freelancer Alliance
Myriad Alliance
Haluan missiongrindaa empiressä, alliancet on turhia.
En kuulu EVE:n Veturiin, mutta haluan äänestää.

Author Topic: FLA vai Myriad  (Read 7487 times)
Geryon
CEO, Veturi Corporation
writer of chronicles
*****

Karma: -6
Offline

Posts: 1336


« on: August 07, 2006, 10:14:03 »

POS on historiaa ja sen myötä nyt on ratkaisujen aika. Myriadin kanssa homma on siinä vaiheessa, että voitaisiin laittaa hakemus sisään ja liittyä, jos halutaan. FLA:n edustajan kanssa juttelin eilen ja fiilis oli, että meidät voitaisiin haluta sinnekin, mutta tuota ei ole neuvoteltu vielä sen kummemmin.

Myriad Alliance:
Asustelee Omist regionissa todella jonkassa, 40 jumppia empireen jne. Alue on vuokralla Lotka Volterralta, joka tarkoittaa, että myös me jouduttaisiin maksamaan vuokraa, mutta kyseinen vuokra on minimaalinen. Jos haluaa oman POS:n ja siihen refineryn niin se maksaa sitten jo kohtalaisesti enemmän. Lisäksi on yhteisiä viikottaisia minetysoperaatioita alliancelle, joihin pitäisi jonkun meistäkin osallistua. Myriad on pieni alliance, 264 henkeä eli pienempi kuin esim imperial order.
Myriadin tulevaisuus on aika iso kysymysmerkki, samoin kuin alliancen johdon pätevyys, varsinaisestihan kun me ei tunneta sieltä ketään. Huonoimmassa tapauksessa siellä on pieni sisäpiiri, joka käyttää Omistin pikkucorppeja orjatyövoimana noiden alliance minetysten kautta. Parhaassa tapauksessa Myriadissa on hyviä typpejä ja sen mukana vallataan omaa aluetta, soditaan, pidetään hauskaa ja nuo alliancen varatkin menee kaikkeen meillekin hyödylliseen. Myriad on anti-pirate, mutta ehkä hieman löysemmin säännöin kuin FLA. Erona, että omalla regionilla ei kannata ammuskella iahn ketä vaan neutraaleja, kun ne on todennäköisimmin muita alueen vuokralaisia.

Freelancer Alliance:
Sijainti Deklein sektorissa täysin vastakkaisessa suunnassa kuin Omist, 20 jumppia empireen, mutta rottien/minetyksen kannalta aivat vastaavat regionit. Kolme constellationia omassa hallussa, oma outpost. Sotaa menossa vielä paria muuta alliancea vastaan, mutta ne on naapureiden avulla voitettu jo, jotain sissikärhämää enää. 815 jäsentä. Ei pakollista minetystoimintaa, alliancen rahoitus toimii muilla tavoin. Ei vuokria, possivuokria jne ja kuulemma hyviä kuita vapaina, jos vaan oman POS:n pyöritys kiinnostaa.
FLA:ssa on paljon suomalaisia eli jonkunlaista keskinäistä yhteenkuuluvuuden tunnetta muiden suomalaisten kanssa voi löytyä. Tätä kautta Karjala Inc:n ceo yhteyttä muhun ottikin. FLA:ssa on säännöt, joita mekin oltais pakotettu noudattaan. Lyhyesti: oma region NBSI, muilla regioneilla ei ammuta viattomia. Ei piratismia/huijaamista/varastamista/smacktalkkia ja pitää käyttäytyä aikuismaisesti.

Tämä ei ole mikään ratkaiseva äänestys, mutta näkee onko kiinnostusta enemmän FLA:han kuin Myriadiin eli alanko ajaan sitä eteenpäin vai jatketaanko alkuperäistä suunnitelmaa ja laittaa hakemusta Myriadiin.
Logged
Viikinki
Guildmember: Darkfall
moderator
writer of chronicles
*****

Karma: 0
Offline

Gender: Male
Posts: 11928


« Reply #1 on: August 07, 2006, 10:24:50 »

FLA:ssa on säännöt, joita mekin oltais pakotettu noudattaan. Lyhyesti: oma region NBSI, muilla regioneilla ei ammuta viattomia. Ei piratismia/huijaamista/varastamista/smacktalkkia ja pitää käyttäytyä aikuismaisesti.

Ilman tota vaihtasin mielipiteeni Myriadista FLAhan samantien, mut toi o iha kauheeta ettei voi hakee casual PvP:tä tai jahtaa muutenvaanjotakijamppoja jossaki:/ Saako ees omata vihollisia?Wink Saadaanko me ampua Imperial Order jätkiä jos kuulutaan FLAhan?

Vaikee paikka, molemmissa voi grindata samalla tavalla. Minetys/moonminetys toimii paljon kivemmin ja helpommin FLAssa. Antipiratismi on ihankauheeta(tm) eli siinä mielessä molemmat on perseestä. Mikäköhän ihmeellinen into jengil o muuten perustaa noit antipirate alliancei ku sehän niiku vaan vähentää hupia pelistä? Vai meinaako joku et oikesti muka piratismi joteki kitkeytyy kokonaan pois jos sitä vastustetaan - mutta kun piraatit ampuu kaikkea kuitenkin niin miten niitä voi vastustaa. En ymmärrä. Anti-pirate asennehan antaa piraateille vaan lisää valtaa kun niitä ei ammuta eka?Smiley

Ps. en äänestänyt vielä.

pps. bottom line taitaa olla, FLA=vähän enempi rahaa ja jotaki suomalaisia seurana ja ei edes Providencessa uskalla ampua ketään, Myriad=vähän vähempi rahaa ja ei hajuakaan tulevaisuudesta.
Logged
Geryon
CEO, Veturi Corporation
writer of chronicles
*****

Karma: -6
Offline

Posts: 1336


« Reply #2 on: August 07, 2006, 10:34:29 »

Saa olla vihollisia FLA:ssa, ei se mikään pasifistikerho ole. Ja kyllä niitä vihollisia onkin ihan siellä omillakin nurkilla ettei tarvis edes providenceen mennä niitä etsimään. Neutraalien haulereiden ampuninen on iso ei jne.
Logged
Varsi
novelist
***

Karma: -1
Offline

Gender: Male
Posts: 167


« Reply #3 on: August 07, 2006, 12:32:10 »

Eiköhän sieltä kerrota mitä niillä on viholliseks merkitty kun kysytte. Joku mitätön Imperial Order todnäk on neutraalina tosin. Carebearaamisen kannaltahan FLA olis suht loistava. joku Large POS pystyyn ja tuotantolinjat juoksemaan Smiley
Logged

Qwarzz in BatMUD (Retired I guess) - Arto Nupponen in EVE
Kipar
Director, Veturi Corporation
novelist
***

Karma: -1
Offline

Posts: 104


« Reply #4 on: August 07, 2006, 12:41:57 »

Postauksen perusteella vaikuttaisi tuo FLA kyllä sopivammalta. Pakollisten mining oppien puuttuminen olisi mielestäni varmasti meidän jäsenille parempi kuin hampaat irvessä mainaaminen joka ikinen viikko (ja vielä jonkin toisen piikkiin). Lyhyempip etäisyys empireen ei myöskään ole huono asia Smiley

Logged
Baelt
board n00b
*

Karma: 0
Offline

Posts: 23


« Reply #5 on: August 07, 2006, 13:55:37 »

Äänestin FLA puolesta. Myriad tuntuu niin hirveen epävarmalta ja noi kaikenmaailman maksut jos haluu jotain tehdä on todella ärsyttäviä.
Logged
Viikinki
Guildmember: Darkfall
moderator
writer of chronicles
*****

Karma: 0
Offline

Gender: Male
Posts: 11928


« Reply #6 on: August 07, 2006, 14:06:55 »

Mä jätän äänestämättä mutta meen kyl ihan valittamatta enemmistön mukana. Vaikka ehkä itekin vähän ton FLA suuntaan taipumassa, pidän sitä vaan negatiivisena että 1) se on isompi 2) se on jo vanhahko eli siellä varmaankin ehkä vaikutusmahdollisuudet pienempiä.

Muuten kyllä kuulostaa hyvältä ja helpolta... voisitte hoitaa sinne hakemuksen sisään jo tänään, itse kun pääsen peliin vasta myöhemmin niin et väkiste itse tänään kerkiä.
Logged
Geryon
CEO, Veturi Corporation
writer of chronicles
*****

Karma: -6
Offline

Posts: 1336


« Reply #7 on: August 07, 2006, 15:37:53 »

Kyllä tuo äänestystulos aika selvää suuntaa tuntuu antavan, lieköhän se sitten noitten mun kuvausten takia tai ei. Yritin kirjottaa objektiivisesti, mutta jotenkin vaan kertyi Myriadista enemmän huonoa sanottavaa. Paan asiaa eteenpäin siihen suuntaan, kunhan oikeita henkilöitä tulee peliin.
Logged
Viikinki
Guildmember: Darkfall
moderator
writer of chronicles
*****

Karma: 0
Offline

Gender: Male
Posts: 11928


« Reply #8 on: August 07, 2006, 15:51:01 »

Bläh, ja mä pääsen kertoo Myriadille et hää hää ei tullakaa.

Tosin eise niille varmaa mikää isku ole mut mun standingit laskee!
Logged
Cooron
moderator
writer of chronicles
*****

Karma: -1
Offline

Gender: Male
Posts: 3042


Wanna see my epix?


« Reply #9 on: August 07, 2006, 17:17:39 »

Olen sen verran kusipää että noi FLA:n häntäpään säännöt voi ottaa koville mutta silti äänestin Freelancereiden puolesta. Saisi sotia, eikä tarvitsisi osallistua orjaleireille.

Optimi olis tietty joku nurkkaan ajettu mutta iso alliance jossa vois paukutella lompakon tyjäksi. Sit karkaa johonkin carebear yhteisöön latautumaan  Wink
« Last Edit: August 07, 2006, 17:19:12 by Cooron » Logged

MMORPG addict looking for the next fix.
Pahamuu, Otus, Teuras, Cooron, Cordain, DesyncDevil
Viikinki
Guildmember: Darkfall
moderator
writer of chronicles
*****

Karma: 0
Offline

Gender: Male
Posts: 11928


« Reply #10 on: August 07, 2006, 17:20:51 »

Mites bensat FLAssa posseille? Myriadilla tää ei ollu ainakaa kovin hyvin järjestetty.

Kun, jos me halutaan raiskata sitä tosiasiaa että siellä on ehkä hyviä kuita ilman jotakin pirun viikkomaksuja niin voitais tehä vähän rahaa siinä sivussa. Pientä haulausta se vaatii, paljon se rahaa antaa, jos hyviä kuita löytyy. Mut kysymysmerkkinä siis toi bensan haulaus.

Koska noi mil tehää 'isoa' rahaa vaatii käytännös bouttiarallaa 1x large ja 1x med pos. Tai tonnepäin eniveis... Oisha se iha näppärä jos possi tekis jotaki satoi megoi per viikko corpille iha vaa haulauksen hinnalla...
Logged
Geryon
CEO, Veturi Corporation
writer of chronicles
*****

Karma: -6
Offline

Posts: 1336


« Reply #11 on: August 07, 2006, 17:31:39 »

En tiedä vielä POS fueleista, otan selvää kun saan kontaktin juttukaveriks. Market browser ei näytä esim enriched uraniumia myynnissä dekleinissä, mutta todennäköistä on, että sitä on saatavilla ihan alliancen hangaarista, johon sitä roudataan freighterilla aina silloin tällöin. Jos tuota ei jostain kumman syystä ole noin järjestetty, niin 20 jumppia empireen friendly Dusk&Dawn/neutral ISS alueen läpi tai sitten ostaa noilta ISS:n asemilta. Icebelttejä löytyy ja icebelt-systeemissä on aika 100% varmasti alliancen POS, jossa voi reprocessaa. Hyviä kuita pitäisi olla vapaana, näin mulle ainakin suoraan sanottiin.
Logged
Viikinki
Guildmember: Darkfall
moderator
writer of chronicles
*****

Karma: 0
Offline

Gender: Male
Posts: 11928


« Reply #12 on: August 07, 2006, 17:35:42 »

Hyviä kuita pitäisi olla vapaana, näin mulle ainakin suoraan sanottiin.

Toi on aika tulkinnanvaranen kommentti, onko mahdollista saada moon survey datat käteen? Joku vois luokitella meiä cadmium-kuun hyväks joka maksaa abaut POSfuelit:) Mä luokittelisin hyväks semmosen systeemin mil voi kahel possil tehä ainaki 100M voittoa per vk ja niitäkin luulis pelin olevan puolillaan vielä... mutta onko niitä tuolla vapaana, en tiedä!

Luulis et tohon POSfueliin ois semmone juttu et sitä haetaa freighterilasteittain kerralla ja saatetaan isolla fleetillä - niin mä sen tekisin. Vie muutaman tunnin ja saa bensaa moooooneksi viikoksi kerralla. Mutta toi o vaan mun mielipide siitä miten se kannattais tehdä:)
Logged
Geryon
CEO, Veturi Corporation
writer of chronicles
*****

Karma: -6
Offline

Posts: 1336


« Reply #13 on: August 08, 2006, 00:47:20 »

Siellä on nyt hakemus sisässä, katsotaan miten käy.
Logged
Geryon
CEO, Veturi Corporation
writer of chronicles
*****

Karma: -6
Offline

Posts: 1336


« Reply #14 on: August 09, 2006, 20:01:10 »

Hakemuksen käsittelyssä meneekin jonkun aikaa, pari viikkoa tai ylikin. Eli pitää keksiä jotain tekemistä Empiressä siksi aikaa.
Logged
Pages: [1] 2 3 Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines