Welcome, Guest. Please login or register. August 18, 2018, 06:16:45 EET 
Home | Help | Search | Calendar | Login | Register

+  VETURI Guildhouse.net's Message boards
|-+  The History: mostly inactive
| |-+  Age of Conan (Moderator: Naakka)
| | |-+  pelikone Conania varten
« previous next »
Pages: 1 2 [3] 4 5 Print
Author Topic: pelikone Conania varten  (Read 14044 times)
Kipar
Director, Veturi Corporation
novelist
***

Karma: -1
Offline

Posts: 104


« Reply #30 on: May 27, 2008, 14:44:03 »

Et ole näemmä kovin syvällisesti tutkinut. esim http://www.only4pro.com/index.php?id=showitem&index=374 on huomattavasti suurempi ja kohtuuhintainen. pienempäänkin versioon mahtuu stackerin levykelkkojen avustuksella 8 + 10 levyä. Työn laatu ei tosin ole ihan antecin tasoa...


Se on fakta. Tutkin eri vaihtoehtoja, ja tuohon mahtuu eniten levyjä. Toki on sitten niitä IBM:n SAN räkkejä, mutta ne maksaa ihan maltaita, eikä niitä oikein voi laskea "koteloiksi", kun niihin ei saa käyttistäkään.
Logged
Canardian
writer of chronicles
*****

Karma: -10
Offline

Gender: Male
Posts: 5169


Fire Mage


« Reply #31 on: May 27, 2008, 14:49:42 »

Et ole näemmä kovin syvällisesti tutkinut. esim http://www.only4pro.com/index.php?id=showitem&index=374 on huomattavasti suurempi ja kohtuuhintainen.
Näköjään oon tutkinut ihan tarpeeksi. Toi on lähes sama kuin olis 2 konetta, ja heikko saatavuus, korkea hinta, paska laatu, ei tee siitä edes yhten koneen arvoista.
Logged

-LOTRO - Vigg - 16 Dwarf Guardian, EVE - Imperaattori - Raven / Lvl 4 mis, WoW - Lumooja - 70 UD Mage (Fire Spec), WoW - Hoitsu 42 UD Priest (Holy Spec), Saalistaja - 30 Orc Hunter (Beast Spec), EQ - Lumooja - 70 Enc, EQ - Papitar - 56 Clr, EQ2 - Lumooja - 20 Wiz, SWG - Lumooja - Bounty Hunter, AO - Robotti - 86 Eng, AO - Hoitsu - 110 Doctor, DAoC - Lumooja - 12 RM
Fasupala
poemist
**

Karma: 0
Offline

Gender: Male
Posts: 61


« Reply #32 on: May 28, 2008, 01:57:46 »

ööööö....Mulla on pelikone jolla pyörii Wowwi Orgrimmarissa iltasella. Onko se hyvä  Grin Grin Grin
Anteeksi kun mainitsin wowin täs mestassa. Cool
Logged

Hiilutankki Flash laitti spämmeri PRKL.
Altit: Parrental----Nuija PvP Roksu
    Ajantappaja----Lightning bolt, Lightning bolt!!!
Cooron
Guildmember: Darkfall
writer of chronicles
*****

Karma: -1
Offline

Gender: Male
Posts: 3041


Wanna see my epix?


« Reply #33 on: May 28, 2008, 07:30:57 »

Ostin launchiin tuon GF 8800 GTS 512 ja ihan hyvin pyörii automaattisilla high asetuksilla (kaupungissa tosin 4fps). Nyt sain kuitenkin kaverilta 2 x 2 gigan ddr2-800 muistit jotka eivät tietenkään enää sopineet vanhaan emolevyyni. Visa vingahti ja posti tuo uuden emolevyn kun niitä vaan maahan saapuu sekä prossuksi core duo 2 e8400.
Logged

MMORPG addict looking for the next fix.
Pahamuu, Otus, Teuras, Cooron, Cordain, DesyncDevil
Wallas
writer of chronicles
*****

Karma: 0
Offline

Gender: Male
Posts: 1921


« Reply #34 on: May 28, 2008, 08:47:41 »

Ton Q6600:sen hinta on aika sama kuin to E8400:sen. Jossain väittivät, että toi conan osais käyttää neljää corea. Kannattais harkita quad coreakin.
Logged

World War 2 Online: Battleground Europe - Wallas
DDO - Fennokhan ja Fennokaani
Calinur
writer of chronicles
*****

Karma: 1
Offline

Gender: Male
Posts: 775

Mutsis oli...


« Reply #35 on: May 28, 2008, 09:14:15 »

http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=18963

tuolla jotain juttua noista quad coreista, vissiin osaa käyttää kaikkia mutta ristiriitaisia mielipiteitä sitten siitä miten hyvin se homma pelaa.
Logged
Cooron
Guildmember: Darkfall
writer of chronicles
*****

Karma: -1
Offline

Gender: Male
Posts: 3041


Wanna see my epix?


« Reply #36 on: May 28, 2008, 10:17:23 »

Käsittääkseni tuo E8400 kellottuu aika helposti ja korkealle.
Logged

MMORPG addict looking for the next fix.
Pahamuu, Otus, Teuras, Cooron, Cordain, DesyncDevil
Welyathan
Guest
« Reply #37 on: May 28, 2008, 10:25:41 »

Panin tosiaan eilen toisen graffukortin koneeseen ja sitten kun pelipakettia ei eilenkään tullut ajattelin, että jos ylikellottais sitten prosessorin kun se on nyt pullonkaulana. Ennen kellottamista tietysti tarkistamaan, että mitkä on prosessorilämpötilat 100% kuormituksessa tehdasasetuksilla. Havainto: mitä helvettiä, lämpötila on jo yli sen mitä pitäis olla pienellä ylikellotuksella.

Sitten tutkimaan asiaa, missä mättää. Sehän tietysti oli selvä, että lämpötilat kopan sisällä nousee kun sinne tungetaan toinen 8800gtx merkkinen lämpöelementti. Mutta ei noin korkeelle. Alotus tavallisista epäillyistä ja heti löytyi. Antec oli ruuvannut takatuulettimen väärinpäin koppaan kiinni, eli se puski ilmaa sisään suoraan vastaan prosessorituulettimen ulosvirtausta. Sen siitä saa kun koteloita väännetään 50 sentin päiväpalkalla. Tuulettimen kääntö, lämpötila 100% prosessorirasituksessa laski 6-8 astetta. Totakaan ei ollut aiemmin huomannut kun systeemi toimii ja lämpötilat muuten oli kohtuun rajoissa.

« Last Edit: May 28, 2008, 10:26:23 by Welyathan » Logged
Welyathan
Guest
« Reply #38 on: May 30, 2008, 08:48:16 »

Todettu ja luettu: SLI ei toimi tässä pelissä.
Logged
Hemet
Guildmember: Darkfall
melee healer
writer of chronicles
*****

Karma: 2
Offline

Gender: Male
Posts: 2716



« Reply #39 on: May 30, 2008, 10:00:21 »

Muisti lienee yhtenä avaintekijänä tässäkin pelissä. E6600, 8800GTS, 3GB ja peli eri levyllä kuin käyttis.. ajan 1920x1200 eikä käytännössä nyi ollenkaan.
Logged

Now playing: As Vahearun on Darkfall: Unholy Wars. Other nicknames from the past: Raphael, Hemet.

BAT/UO/EQ/AO/SB/DAoC/EQ2/WoW/EVE/LotRO/AoC/WAR/DF/..
Kissamaki
board n00b
*

Karma: 0
Offline

Posts: 26



« Reply #40 on: May 30, 2008, 10:14:47 »

Muisti lienee yhtenä avaintekijänä tässäkin pelissä. E6600, 8800GTS, 3GB ja peli eri levyllä kuin käyttis.. ajan 1920x1200 eikä käytännössä nyi ollenkaan.


Vaikuttaako tuo muka, että peli on eri alueella kuin käyttis?
Logged
Naakka
moderator
writer of chronicles
*****

Karma: -33
Offline

Posts: 12155


Shit Lord


« Reply #41 on: May 30, 2008, 10:23:36 »

Todettu ja luettu: SLI ei toimi tässä pelissä.

Maksan satasen sun turhasta kortistas!
Logged
Hemet
Guildmember: Darkfall
melee healer
writer of chronicles
*****

Karma: 2
Offline

Gender: Male
Posts: 2716



« Reply #42 on: May 30, 2008, 17:30:26 »

Vaikuttaako tuo muka, että peli on eri alueella kuin käyttis?

En tiedä, en kokeillut toisinpäin.. tosin jos nyt pitäisi lähteä rakentamaan järjestelmää niin löisin tollasen Mtronin Pro 64GB SSD:n jommalle kummalle.
Logged

Now playing: As Vahearun on Darkfall: Unholy Wars. Other nicknames from the past: Raphael, Hemet.

BAT/UO/EQ/AO/SB/DAoC/EQ2/WoW/EVE/LotRO/AoC/WAR/DF/..
Salama
novelist
***

Karma: 1
Offline

Gender: Male
Posts: 148

Silence is a choice of one.


« Reply #43 on: June 03, 2008, 20:21:49 »

Oma kokoonpano on vielä hieman vaiheessa, mutta tässä tämänhetkinen sekän se miksi se muuttuu loppukesästä viimeistään.

Abit IN9 32xMax lankku, E8400 prossu, 2Gb Kingstonin dual-kitti, 7800GTX 256Mb, WD 500Gb kiekko(mallia en nyt muista),
koppana Thermaltaken uus Kandalf, näyttönä vanha putki (max resot 1600x1200@115Hz käytössä) ja
käyttiksenä Vista 64.

Sit uudempi.

Abit IN9 32Max lauta (Taikka sitten tuonkin pistän vaihtoon ja tilalle ASUS Striker joku versio DDR3).
4Gb muistia (mitä nyt sit onkaan siinä vaiheessa)
Quad prossu (varmaankin Q9650 tjsp)
SLI:hin parit NVidian näyttikset (tod näk 9800GT vesiblokeilla)
Kovona pysynee tuo sama (Raptorien hinta/laatusuhde ei ole mielestäni kovin järkevä)
Koppana pysyy toi Thermaltaken Kandalf
Lisäksi hommaan tuohon lisä-altaan litkulle

Neste(vesi)jäähyn alaiseksi tulee sitten kaikki kolme bridgeä, prossu sekä näyttikset.
Ja kohtuu kelloihin pudonnee kaikki  Grin

Logged

WoW Ravencrest, Kheiron, Gaianus (Horde)
WoW Chromaggus, Louhetar, Marjatta, Celebrían (Horde)
WoW Argent Dawn, Xanai, Fárbauti (Alliance)
---------------------------------------------------------------------------
SWG Eclipse, Salama, Xathos, Feshi, Irmeli, Oktrem
SWG Farstar, Kheiron, Aletheia, Feshi, Tus'e, Ralrracheen
---------------------------------------------------------------------------
Lan nick, Muumi
Welyathan
Guest
« Reply #44 on: June 03, 2008, 21:39:27 »

Tota käytetään jo sitten aika paljon muuhun kun Conaniin. Kuten aiemmin sanoin, SLI on AoC:ssa vaan haittana koska se ei todellakaan toimi. Enkä usko että toimii vielä loppukesästäkään. Otin jo koneestani toisen kortin ulos, koska pelaan 95% ajasta AoC:ta, niin turhaan siellä lämmittää paikkoja ja vie virtaa kun ei voi käyttää.
Logged
Pages: 1 2 [3] 4 5 Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines