Welcome, Guest. Please login or register. October 30, 2020, 17:49:09 EET 
Home | Help | Search | Calendar | Login | Register

+  VETURI Guildhouse.net's Message boards
|-+  The History: mostly inactive
| |-+  Warhammer Online: The Age of Reckoning (Moderator: Loranth)
| | |-+  US vs. EURO
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: US vs. EURO  (Read 1945 times)
Welyathan
Guest
« on: August 22, 2008, 20:34:24 »

Jotkut ilmeisesti aikovat hankkia US version ja useemmat kai Eurooppalaisen. Tästä oli aiemminkin mainittu jossain tossa hehtoketjussa, että joitakin huolestuttaa mitä tapahtuu lokalisoinnissa. Olen samaa mieltä, että tuskin siitä mitä hyvää tapahtuu kun GOA (Eurooppalainen julkaisukumppani Electronic Artsille) joutuu säätämään kaikki patchit 5-6 eri kielelle. Melko varmasti UK-versio kärsii yhtä lailla kuin Ranskalainen jne.

Toinen puoli kolikossa on taloudellinen. Mua ainakin rupeaa jo ankarasti jurppimaan se että Eurooppalaisen on maksettava pelistään enemmän kuin Amerikkalaisen. Osa hintaerosta selittyy EU:n arvonlisäverolla, joka oli muistaakseni luokkaa 17%, mikä lätkäistään kuukausimaksuun päälle. Amerikkalaisilla käsittääkseni edelleenkin nettiostokset on verottomia. Arvonlisäveron lisäksi maksamme pelaamisestamme Eurooppalaisina 10-25% (pelistä riippuen) korkeampaa kuukausimaksua. Amerikassa kotitalouden keskitulo on 10-35% korkeampi kuin Euroopan kehittyneissä maissa, poislukien Sveitsi ja tietyt pikkuvaltiot (toi 35% on Suomi). Eli köyhemmät maksaa enemmän, perkele.

Tekee mieli ruveta boikotoimaan koko Online-peliteollisuutta. Ja pitäis boikotoida paljon muutakin. Banaanitkin maksaa viis kertaa enemmän kun 6 vuotta takaperin, enkä nää että banaanivaltiot olis rikastunut yhtään.

Oliskohan aika tän pelin kohdalla odotella se pakollinen vuosi ja katsoa miten homma ylipäätään toimii.
Logged
Cooron
Guildmember: Darkfall
writer of chronicles
*****

Karma: -1
Offline

Gender: Male
Posts: 3042


Wanna see my epix?


« Reply #1 on: August 23, 2008, 13:16:45 »

Word of Warcraft on ainoa peli joka on vakuuttanut Euro-puolen hoitamisellaan. Web-sivuilla, forumeilla ja/tai pelissä ei tule fiilistä että eurooppalaiset saisi huonompaa palvelua. Tietty valtaosa Deveistä on aktiivisia rapakon toisella puolella, mutta pääsee sinne US forumillekin kurkkimaan. WOW down timet on hoidettu niin että töissä käyvälle ei tule niistä haittaa, patchit tulee viikon sisässä eurooppaan (vaikka pelistä on localisoidut versiot), servereitä on tarpeeksi, joka osaltaan tietty liittyy mielettömään suosioon jne jne.

Dark Ages of Camelotin peluun aloitin Eurolla ja siitä on jäänyt todella syvät traumat. Ei supporttia, patchit ei samana vuonna eurooppaan ehtineet, uskomattoman paskat web-sivut joissa ei murto-osaakaan tiedoista jota jenkeille jaettiin ja sen lisäksi pelin Euro-forumit SULJETTIIN koska käyttäjät valittivat liikaa. Jatkuva, aivan paska serveri ja latency helvetti (noh, pätki se enemmän kuin mitä jenkki-servuilla pelatessa) ja aika usein down timet yllätti ihan prime-time aikoihin. Viikonloppuisin ei käsittääkseni, ainakaan yhdessä vaiheessa, ollut ketää valvomassa.

+ Euro ääni täältä.

Suomalaisia, muista killoista ja uusia tuttavuuksia. Nyt viitisen vuotta mukana olleena olen huomannut että jokaisesta pelistä tänne on eksynyt ainakin yksi uusi naama ja hyvä niin koska se on ihan selvää että 5-10 jampalla ei MMO peleissä tehdä mitään end-game aktiviteettia. Ellei sitten esim. Karan treenausta lasketa end-game ajoksi. Down time ei eurolla osu 17:00-20:00 aikaan ja pelissä on enemmän elämää kun valtaosa pelaajista ei ole joko juuri herännyt tai juuri menossa nukkumaan.
btw. muutamissa peleissä on jo niin että luottokortin tietojen pitää olla osoitettu jenkkeihin, eli siis osoite siellä.
Logged

MMORPG addict looking for the next fix.
Pahamuu, Otus, Teuras, Cooron, Cordain, DesyncDevil
Naakka
Guildmember: Darkfall
writer of chronicles
*****

Karma: -33
Offline

Posts: 12158


Shit Lord


« Reply #2 on: August 23, 2008, 14:19:07 »

Toudellakin euro. Syitä en jaksa luetella, mutta niitä on paljonkin.
Logged
Loranth
moderator
writer of chronicles
*****

Karma: -4
Offline

Gender: Male
Posts: 1736

Jumala


« Reply #3 on: August 25, 2008, 08:36:56 »

"In the current version of the beta, combat animations still need a bit of polish here and there, especially in their synchronization. Some skills still don’t trigger any animation, and while client response to input is now very fast and pretty much optimized, some animations still feel sluggish. Nothing that can’t be fixed though, and Mythic seems on the ball, as we saw quite a big improvement already. A factor that was also improved greatly is the responsiveness of commands, that is now basically instantaneous on the US servers (the European servers still need a bit of optimization)."

-- http://classygamer.blogspot.com/2008/08/classy-gamer-warhammer-online-beta.html
« Last Edit: August 25, 2008, 08:37:32 by Loranth » Logged

Althen / Rift
Farthon / BatMUD
Aka. Felen, Zeoni, Tziel, Vazil
Warhammer, Shadowbane, AC2, Eve, WoW, EQ2, SWG, DAoC, AO, Lotro, etc - Retired
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines