Welcome, Guest. Please login or register. March 28, 2023, 00:11:03 EET 
Home | Help | Search | Calendar | Login | Register

+  VETURI Guildhouse.net's Message boards
|-+  Not playing anything? General topics? A new game? Discuss here!
| |-+  General gaming discussions
| | |-+  Darkfall uutisia
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Darkfall uutisia  (Read 2512 times)
sinuhe
Guildmember: Darkfall
novelist
*****

Karma: 0
Offline

Posts: 232


« on: September 28, 2009, 11:42:13 »

Tiedän että osa porukkaa voi olla Darkfalliin kyllästyneitä mutta eihän tätäkään postia tarvitse lukea eikä kommentoida siiten, vai?

Kuten moni jo tietääkin, alunperin perustettu Veturi clan Darkfalliin yhdistettiin alkukesästä Finfleetin kanssa ja saimme aikaisiksi toimvan killan; Relentless.

Relentless lähti ideasta että rotu pohjainen PvP pelaaminen sopii parhaiten Darkfalliin ja näin otimme pelaajat vain Ork/Mahirim (wulf) roduista. Samoin uudet pelaajat pyysimme tekemään näitä rotuja. Tältä pohjalta liityimme Cerberus allianssiin. Kolmen eri rotuyhdistelmän serverin sisäinen sota oli ideana hyvä  mutta pelin toteuttajat olivat mielestäni unohtaneet laittaa tekniset rajoitukset peliin ja näin lähes kaikki muut allianssit aloittivat seka-rotu pohjalla ja pelasimme jo heti alusta alkaen altavastaaja asemassa. Kaikki muut pystyivät recrytoimaan kaikista roduista.

Pelasimme tämän Cerberus kortin loppuun. Viimeinen isku Cerberukselle oli että muutimme jääsaarelle ja lukuunottamatta muutamaa paikallis raidia, muuta toimintaa allianssilla ei sitten enää ollutkaan.

Viikko sitten kaikki muuttui. Sovimme yhdessä että Cerberus lopetetaan ja kaikki killat menevät omille teilleen. Sirryimme viimeviikolla uuteen Allianssiin ja muutimme Yssam saarelle. Viikko onkin ollut toiminta täytteinen. Saarella on kaupunkeja kolmella allianssilla. Saarella on myöskin ehkä pelin parhaat PvE mestat, joita iso määrä heti kaupungin ympäristössä. Tämä onkin luonut alueesta PvP hot spotin ja toimintaa on ollut joka ilta.

Kiltamme tekee yleensä alkuillsta ryhmän ja sitten päätämme yleensä mitä teemme. Loppuillasta olen yleensä liittynyt allianssin PvP ryhmään, jossa raidataan jotain.

Eli toimintamme on kehittynyt uudelle tasolle ja jos olet joskus halunnut kokeilla, tai jo kokeillutkin niin nyt olisi hyvä tilaisuus testata kuukausi. Uusi ilmainen laajennus on tulossa ulos muutaman viikon päästä. Siinä keskitytään laiva taisteluihin eli sinne puolelle tulee lisää toimintaa "Pirates" tyyliin. Jos tulet peliin niin laita recryä pelissä Relentless claniin ja pyydä jonkun  kilta officerin hyväksyntä.

Kingfish Flexington
Relentless

Logged
Viikinki
Guildmember: Darkfall
Guildmember: Darkfall
writer of chronicles
*****

Karma: 0
Offline

Gender: Male
Posts: 11928


« Reply #1 on: September 28, 2009, 11:58:15 »

Itse suosittelisin vieläkin tekemään suden tai örkin roduksi jos nyt alottaa koska en itse pidä mahdottomana että jos se joskus tulee feasibleksi niin voisin itse karata johonkin racial hommaan, jos se joskus tulee mahdolliseksi siis. Tällä hetkellä pelaajavajauksen takia ei riitä membereitä oikein racial allianceille.
Logged
natraz
WoW Officer
writer of chronicles
****

Karma: 10
Offline

Gender: Male
Posts: 3044


Vittuuks täs!


« Reply #2 on: September 28, 2009, 13:04:19 »

On kyllä huomattavasti parempi saari pharmata mitä se jää mesta. Personal favorite wildtribe mage, kolme kertaa droppas 5xsteedgrassin eilen ja en ihan mahottomii tappanu ja neithal avaimen ja 60 staffei ja menee ihan meleessä ongelmitta alas vaikka kaks kerralla soolona.
Logged

Natraz 69 Mage AE jyrä specci Ravencrest
Zartan 70 Priest Holy/Disc
-Genuine leather - Genuiinin nahkaa -
Sex is only thing, where satisfying is better grade than excellent
natraz
WoW Officer
writer of chronicles
****

Karma: 10
Offline

Gender: Male
Posts: 3044


Vittuuks täs!


« Reply #3 on: September 28, 2009, 13:09:40 »

Muutenkin pelistä on tehty huomattavasti ystävällisempi uusille pelaajille. Skillit kehittyy sen 3-6x nopeemmin PVE:ssä mitä ennen eli se iso etumatka mitä jengillä on niin sen pystyy kuromaan kiinni ihan säädyllisessä ajassa. kilta myös sponssaa kamoja ja wepoja mitä sit hukata ilman isompaa vitutusta. löytyy niin paljon droppi kamaa jengin pankeista et riittää noobeille jaettavaks.
Logged

Natraz 69 Mage AE jyrä specci Ravencrest
Zartan 70 Priest Holy/Disc
-Genuine leather - Genuiinin nahkaa -
Sex is only thing, where satisfying is better grade than excellent
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines